Rólunk

Cégünk az Abaházy Bt. – Fordítóiroda 1999-ben alakult.

2000. évtől a külkereskedelmi tevékenységgel párhuzamosan fordítói szolgáltatással is elkezdtünk foglalkozni. Ezt a tevékenységet az évek során folyamatosan bővítettük és mára már egy jól felkészült, megbízható fordítói gárdával dolgozunk. Fordítóink legnagyobb része okleveles szakfordító, több éves tapasztalattal ezen a pályán.

Fordítunk és tolmácsolunk a legfontosabb nyelveken és világnyelveken. (angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, orosz, ukrán, szlovák, cseh, lengyel, szerb, horvát, román, moldáv, svéd, norvég, finn, dán, holland, arab, héber, kazah, kínai, bosnyák, török, bolgár, szlovén, flamand, észt, görög, albán, latin, japán, vietnámi és más nyelveken.)

2018. évtől bővítésre került sor. Új telephelyet nyitottunk Budapesten.

Legfőbb irányelvünk, hogy ügyfeleink hosszú távon is elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Számunkra a legkisebb kérés is fontos és a legnehezebb feladatokra is találunk megoldást.

Munkáinkat elismeréssel nyugtázzák partnereink, visszajelzéseik számunkra rendkívül  kedvezőek. Minden sürgős munkát elvállalunk, ha vállalási feltételeinknek megfelel.

Abaházy logo